4 responses

1. H.Ahmet ÇİÇEK
    25 Mayıs 2007

GPS dersleri ingilizce olarak verilmiş.Ben ingilizce biliyorum diyelim, bilmeyenler faydalanmasın mı?Böyle bir ders hazırlamış olsaydım Önce Türkçesini hazırlar ilgilenenler içinde İngilizce bölümü oluştururdum.Saygılarımla

2. Profile photo of wolfsilk
    wolfsilk
    25 Mayıs 2007

@H.Ahmet ÇİÇEK, …Ben ingilizce biliyorum diyelim, bilmeyenler faydalanmasın mı?…

Elbette biz de istiyoruz ki herkez yararlansın site içeriğinden. Fakat gördüğünüz üzere bu ders notları İstanbul Teknik Üniversitesi JFM’den Doç.Dr.Rahmi Nurhan Çelik hocamıza aittir. Bu ders İTÜ JFM de ingilizce olarak anlatıldığı için ders notları da haliyle ingilizcedir ve burada derste anlatıldığı şekilde konulmuştur. Ama bu türkçe GPS notlarının olmayacağı anlamına gelmez. Site yazarlarımız birbirinden ilginç ve yeni makaleleri, yazıları yabancı sitelerden takip ederek fırsat buldukça da buraya türkçe olarak gerekli eklentileri yapmaktadırlar.

3. Umut
    15 Mart 2008

Herkese Merhaba.Bir harita mühendisi olarak bilgiyi paylaşmak adına üye oldum.Umarım dayanışma adına güzel şeyler yaşarız.
    Benim üye arkadaşlardan Ricam ellerinde Global Mapper(özellikle son versiyon,9.02) ile ilgili ne varsa bana bir şekilde iletmeleri.Herkese iyi çalışmalar.

4. huda
    4 Temmuz 2008