GPS DERS NOTLARIGoogle
Doç.Dr.Rahmi Nurhan Çelik‘e ait 8 ders notundan oluşan bir ders dökümanı.
Hers ders zipli olarak gelmekte.Zip formatında sıkıştırılani dosyayı açarak ders notlarına bakabilirsiniz
Gps Ders Notu 1
Gps Ders Notu 2
Gps Ders Notu 3
Gps Ders Notu 4
Gps Ders Notu 5
Gps Ders Notu 6
Gps Ders Notu 7
Gps Ders Notu 8

YAZAR HAKKINDA

YORUM EKLE
  1. GPS dersleri ingilizce olarak verilmiş.Ben ingilizce biliyorum diyelim, bilmeyenler faydalanmasın mı?Böyle bir ders hazırlamış olsaydım Önce Türkçesini hazırlar ilgilenenler içinde İngilizce bölümü oluştururdum.Saygılarımla

2. @H.Ahmet ÇİÇEK, …Ben ingilizce biliyorum diyelim, bilmeyenler faydalanmasın mı?…

Elbette biz de istiyoruz ki herkez yararlansın site içeriğinden. Fakat gördüğünüz üzere bu ders notları İstanbul Teknik Üniversitesi JFM’den Doç.Dr.Rahmi Nurhan Çelik hocamıza aittir. Bu ders İTÜ JFM de ingilizce olarak anlatıldığı için ders notları da haliyle ingilizcedir ve burada derste anlatıldığı şekilde konulmuştur. Ama bu türkçe GPS notlarının olmayacağı anlamına gelmez. Site yazarlarımız birbirinden ilginç ve yeni makaleleri, yazıları yabancı sitelerden takip ederek fırsat buldukça da buraya türkçe olarak gerekli eklentileri yapmaktadırlar.

3. Umut said on 15 Mart 2008

Herkese Merhaba.Bir harita mühendisi olarak bilgiyi paylaşmak adına üye oldum.Umarım dayanışma adına güzel şeyler yaşarız.
    Benim üye arkadaşlardan Ricam ellerinde Global Mapper(özellikle son versiyon,9.02) ile ilgili ne varsa bana bir şekilde iletmeleri.Herkese iyi çalışmalar.

4. slm arkadaşlar şuan çalışmakta olduğum şirkette bi adet pentax pcs 315 serili ölçüm aleti var.alette alım yapabiliyorum ama verileri pc ye aktarmada bi sorun yaşıyorum bana alım ve aktarım konusunda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürle kerkese kolay gelsin