ANKARA HKMO BİLİRKİŞİLİK EĞİTİMİ BAŞLADIGoogle

2001 yılında yürürlüğe giren 4650 sayılı yasa ile 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununda öngörülen Bilirkişilik Eğitimi şubemiz kapsamında bulunan illerde başladı.
ANKARA HKMO
Bilindiği üzere odamızca Bilirkişi Eğitimi geçen aylarda MİSEM de gerçekleştirilmiştir.Eğitimcilerin eğitimini alan meslektaşlarımızla ;

10-11 kasım 2007 tarihlerinde Bolu ilinde Düzce deki meslektaşlarımızın katıldığı ve eğiticilerin Hüseyin Ülkü , Yusuf Çiçek ile M. Nesim Gültekin in katılımı ile eğitim ticaret odasında gerçekleştirildi.

Aynı gün Kastamonu ilinde , Karabük ve Çankırı illerindeki meslektaşlarımızın katılımı ve eğitimciler Namık Gazioğlu ile Yusuf Çiçek vermiş olduğu eğitimle üyelerimize yönelik ilk Bilirkişilik Eğitimi tamamlanmış oldu.

Bu Eğitimlerde , Bilirkişilik mevzuatı olarak;

TMMOB ve Oda mevzuatı

Bilirkişiliğin tanımı

Bilirkişiliğin ilkeleri

Kamulaştırma Bilirkişiliği

Kamulaştırma Bilirkişiliğinin görevlendirilmesi ve seçimi

Kamulaştırma Mülk Bilirkişiliği

Bilirkişi yetki ve sorumlulukları

Bilirkişilikten Çekilme

Bilirkişiye itirazlar

Kamulaştırma Bilirkişiliğinde Harita Mühendislerinin önemi ve görevi

ana başlıklar altında toplandı.

Bundan sonra yapılacak , Bilirkişi Eğitimi Programı aşağıda belirtildiği gibidir.

24-25 Kasım 2007 tarihlerinde Eskişehir ve Afyon Karahisar illerinde,

1-2 Aralık 2007 tarihlerinde Zonguldak ta Bartın ilinde bulunan meslektaşlarımızın katılımı ile

Ankara da ise 4-5-6-7 Aralık 2007 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

YAZAR HAKKINDA

YORUM EKLE
  1. SAYIN YETKİLİ DERNEĞİNİZ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM.UYGUN GÖRÜLDÜĞÜ TAKDİRDE BÜNYENİZDE GÖREV YAPMAK İSTİYORUM.

GEREĞİNİN YAPILMASINI SAYGILARIMLA RİCA EDERİM.

BAHATTİN PEKCAN….ANKARA 05422058452

2. Bilirkişilerin raporlarının bir sayfadan oluşmadığı bir gerçektir. Sayfalarca yazı yazılması gereken raporlar bulunmaktadır. Ben ve arkadaşlarım sayfa başı ücretlendirme yaparak en hızlı ve yanlışsız olarak raporların yazım aşaması ile uğraşmaktayız. Sizinde zamanınız kısa ve raporunuz uzun soluklu ise yardımcı olmak isterim. Kolay gelsin